くどこのかわりたい

知識·経験ゼロから世界一のバリスタになるまでの記録

結局、米

Today I went to "shujinko," the Japanese ramen restaurant.

(今日は、"しゅじんこう"というラーメン屋さんに行って来ました。)



It's said that ramen in Australia is very lukewarm because Australian people dislike hot foods. But shujinko's ramen is not. You can have boiling ramen.

(オーストラリアのラーメンは、猫舌な現地人に合わせてどれもぬるいらしいのですが、このお店では熱々のラーメンが食べられるそうです。)



I had CHA-SHU-DON, not ramen...

(私はラーメンではなくチャーシュー丼にしました。笑)

f:id:kudoco:20191022175950j:plain

It didn't have much taste, but I liked it. The pork smelled a little bit charcoal-grilled. It was pretty good.

(味は、薄かったですがほんのり炭火の薫りがして意外と美味しかったです。)



By the way, it's taking longer to make my resume. I need to think harder about my strengths...

(ところで、履歴書ですが、結構手こずっています。アピールポイントを絞り出さねば…)



See you.

(ではでは。)