くどこのかわりたい

知識·経験ゼロから世界一のバリスタになるまでの記録

Udon It Be Nice

Hi, it's Kudoko who was staring at the little cockroach in my room with my pale face because it was a little different from Japanese one.

(こんにちは、部屋に出たゴキブリの赤ちゃんを見て顔面蒼白になりながらも日本のゴキブリとはちょっと違う形をしていたためまじまじと見つめてしまったくどこです。)



By the way, I had Udon the other day.

(さて、先日うどんを食べました。)


Sanuki-Udon $3.90 (¥300)
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The soup is clear and very nice. "Dashi," which is a Japanese soup stock made from fish and kelp, makes it richer. It's exactly Japanese Udon. And the noodles are so chewy.

(スープは透明で、出汁が効いていてとても美味しいです。ザ·日本のうどん、という感じです。麺もコシがあります。)



Wouldn't it be nice?

(素敵じゃないか)



This is off the topic but I miss Omu-rice...

(どうでもいいですがオムライスが食べたい…)


See you.